доло на щеката има датчик откачиго скъп е
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нуждая се от съвет за двигателя
Collapse
X
-
Скъпичък е датчикът за налягането, който се ползва от аналоговия уред на таблото. Този за критично ниско налягане е друг и май по спомен не беше много пари. Освен ако при 16V-мотора схемата не е тотално различна де - аз изхождам от мойта си кочинка.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от bassСкъпичък е датчикът за налягането, който се ползва от аналоговия уред на таблото. Този за критично ниско налягане е друг и май по спомен не беше много пари.
който също е скъп
@zdravko - бате не познавам ма тия диагнози дето ги поставяш по интернет просто малко некаксиНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Екскюз ми, че се намесвам обаче аз имам същия проблем с оборотите до 2500 и не мисля, че е защото попринцип живота на Алфите започва при по-високите стойности.
Правих диагностика и се оказа, че ламбда сондата ми изобщо не работи. Струва ми се, че проблема идва точно от там, но със сигурност ще мога да кажа като я сменя.
Идеята ми е, че по-вероятно при колегата все пак има някакъв проблем (надявам се дребен). Като я прегледате, пишете каква е била причината за аномалиите.
п.с. последната емотиконка няма нищо общо с текста, ама много ме кефи
Comment
-
Първоначално публикувано от BasicElementЕкскюз ми, че се намесвам обаче аз имам същия проблем с оборотите до 2500 и не мисля, че е защото попринцип живота на Алфите започва при по-високите стойности.
Правих диагностика и се оказа, че ламбда сондата ми изобщо не работи. Струва ми се, че проблема идва точно от там, но със сигурност ще мога да кажа като я сменя.
Идеята ми е, че по-вероятно при колегата все пак има някакъв проблем (надявам се дребен). Като я прегледате, пишете каква е била причината за аномалиите.
Успех156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevПървоначално публикувано от BasicElementЕкскюз ми, че се намесвам обаче аз имам същия проблем с оборотите до 2500 и не мисля, че е защото попринцип живота на Алфите започва при по-високите стойности.
УспехА ти се приготви за нов дебитомер след чистенето
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BasicElementКолеги, искам само да се похваля, че днес смених въпросната сонда и разликата е повече от осезаема. На този етап проблема с оборотите и прекъсването отпадна.
Питам, щото и при мен е на дневен ред...
П.П.
сори, че вече във втора тема си задавам въпроса...AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Първоначално публикувано от Z:)mПървоначално публикувано от BasicElementКолеги, искам само да се похваля, че днес смених въпросната сонда и разликата е повече от осезаема. На този етап проблема с оборотите и прекъсването отпадна.
Питам, щото и при мен е на дневен ред...
П.П.
сори, че вече във втора тема си задавам въпроса...
В последствие разбрах, че в един магазин на Симеон имат японски за 134 лв. (не можаха да ми кажат марка), т.е. нищо чудно да става дума пак за Денсо, такаче ако имаш възможност, провери там:
Фиат/Сеат/Ланчиа
магазини
Адреси:
ул. Цар Симеон 212
тел. 02/ 931 14 44
работи и в събота и неделя до 16.30 ч
Успех !
Comment
-
Първоначално публикувано от BasicElementИзвинявай, чак сега видях, че си от Кърджали и тая оферта май няма да ти свърши работаОсновно пазарувам от Сф, защото доста от сериозните фирми (магазини) работят с куриерски доставки и наложен платеж
.
За сега така ми излиза по-ефтино и знам, че качеството на частите не е толкова съмнително
Мерси за инфотоAR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
Comment